Afsluiting

We kijken terug op een geslaagd initiatief en een mooi evenement dat veel plezier en verbinding heeft gebracht. Een gebeurtenis die uitstraalde wat we beoogden:

· het bieden van een podium aan jonge mensen in minder welvarende wijken die zich willen ontwikkelen, en

· het verbinden van mensen in steden in verschillende delen in de wereld door muziek.

De technische verbinding was weliswaar voor verbetering vatbaar maar de menselijke verbinding werd duidelijk gevoeld.

Het was de bedoeling om het initiatief uit te bouwen. In de periode na het optreden in september bleek echter dat er te weinig menskracht/energie aanwezig was om door te gaan. Dat leidde tot het besluit om af te zien van voortzetting van het project, hetgeen heeft geleid tot de opheffing van de stichting Music in the City.

Dat vinden we als initiatiefnemers natuurlijk buitengewoon spijtig. Gelukkig voert de boventoon dat we met plezier en voldoening terugkijken op het optreden van 23 september 2017.

Bovendien heeft Music in the City allerlei spin-offs opgeleverd: nieuwe contacten en verbindingen, lezingen en presentaties, opleidingen, muzikale activiteiten en theateroptredens.

We zijn ook een aantal inzichten rijker: wat erbij komt kijken om een initiatief als dit in de wereld te zetten en te continueren, wat goed werkt en wat de knelpunten zijn.

Mocht je meer willen weten, laat het ons dan weten. We delen onze ervaringen graag!

Graag tot ziens weer, waar en wanneer dan ook, met nieuwe muzikale activiteiten!

Hartelijke groeten,

Het Music in the City team